Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Terifiant, Londra: Pereții se prăbușesc, oameni care sar din clădire - VIDEO

© REUTERS / Toby MelvilleВ Лондоне мощный пожар охватил жилой дом
В Лондоне мощный пожар охватил жилой дом - Sputnik Moldova
Abonare
În incendiu devastator de la Londra, părți din clădire care se prăbușesc și sunt oamenii prinși în interiorul clădirii de apartamente care a luat foc.

CHIȘINĂU, 14 iun — Sputnik. Miercuri dimineata, focul a izbucnit la etajul al 3-lea al unui bloc din Londra, iar pompierii au sosit 20 de minute mai tarziu, scrie Sputnik International.

"Focul a început la etajul al treilea. Am sunat la brigada de pompieri. Au venit 20 de minute mai târziu. O oră și jumătate mai târziu am văzut un copil la etajul 22. S-a dus la fereastră și a sărit ", a declarat Greg Stevens, un evacuat, agenției de știri Ruptly.

Un alt evacuat, Daniel Williams, a descris modul în care pompierii se luptau cu focul.

"Au coborât și au încercat să stinga focul, dar nu au ajuns la el… Pe măsură ce focul a ajuns mai sus, ei au decis să folosească scările. Dar chiar și atunci, focul a urcat. Și acum jumătate din clădire a dispărut", a spus el lui Ruptly.

De dimineață clădirea este înca înghițită de flăcări.

Cel puțin 45 de autospeciale ale pompierilor și peste 200 de ofițeri au fost expediati la fața locului, a declarat Brigada de Pompieri din Londra.

"Pompierii care poartă aparate de respirație lucrează extrem de greu în condiții foarte dificile pentru a face față acestui incendiu. Este un incident mare și foarte grav și am desfășurat numeroase resurse și aparatură specializată ", a declarat asistentul comisarului Dan Daly.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0