Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Înfiorător: Cadavrul unei femei a fost depistat la Nistru

© Sputnik / Мирослав Ротарьдоступ запрещен полиция
доступ запрещен полиция - Sputnik Moldova
Abonare
Moarte suspectă la Vadul lui Vodă - poliția nu are nici un indiciu și solicită ajutorul cetățenilor

CHIȘINĂU, 14 iun — Sputnik. Corpul neînsuflețit al femeii a fost găsit, marți, pe malul râului Nistru, în regiunea Vadul lui Vodă, comunică serviciul de presă al Direcţiei de Poliţie a municipiului Chişinău.

"Ieri, poliţiştii sectorului Ciocana din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău au fost informaţi despre depistarea unui cadavru de genul feminin pe malul râului Nistru din regiunea Vadul lui Vodă. La faţa locului s-a deplasat imediat grupa operativă şi medicul legist, pentru a stabili toate circumstanţele cazului", precizează poliția într-un comunicat.

Potrivit oamenilor legii, în urma cercetărilor nu au fost constatate urme vizibile de moarte violentă, fiind iniţiată o expertiză medico-legală care să demonstreze cauza exacta a decesului.

Poliția a comunicat că femeia decedată ar avea 30 ani — 35 ani, înălţimea de 160 cm — 170 cm, lungimea părului de aproximativ 20 cm, de culoare neagră. Era îmbrăcată în bluză de culoare neagră combinată cu cafeniu, iar pe piciorul stâng a fost depistată o cicatrice, rezultată posibil în urma unei intervenţii chirurgicale.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0