Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Imagini incredibile în transportul din Chișinău: o pasageră i-a șocat pe toți

© Sputnik / Евгений ПанасенкоТроллейбус
Троллейбус - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Faună de tot felul în capitală: după turmele de șobolani în centrul Capitalei și șarpele găsit lângă o policlinică, pe rețelele de socializarea au fost postate imagini cu o pasageră care transporta în troleibuz o reptilă impunătoare

CHIȘINĂU, 12 iun — Sputnik. Fotografia unei tinere care călătorea într-un troleibuz din Capitală a fost postată pe o rețea de socializare. Aparent, nimic neobișnuit, cu excepția faptului că pe umărul acesteia era cocoțată o cogea iguană.

Din imagine se vede cum ceilalți pasageri privesc cu îngrijorare reptila, neștiind la ce să se aștepte de la aceasta. De remarcat că tânăra nu a luat niciun fel de măsuri de precauție la transportarea acesteia.

Internauții au scris că pasagera respectivă lucrează în parcul "Valea Trandafirilor" iar reptila nu prezintă pericol și chiar poate fi mângâiat. Alții însă afirmă că acest animal exotic este capabil să muște destul de dureros.

În ultima perioadă, în Chișinău au fost înregistrate mai multe cazuri ieșite din comun. Astfel, săptămâna trecută pe strada Ismail au fost văzute turme de șobolani. Invazia acestora este legată de faptul că în Capitală nu au fost evacuate de mai mult timp deșeurilor menajere.

Iar luni, pietonii au găsit un șarpe în preajma unei policlinici de la Telecentru.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0