Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Cristy Rouge și Natalia Gordienko, lăudate pentru cântecele în română

© Photo : Facebook / Natalia GordienkoNatalia Gordienko
Natalia Gordienko - Sputnik Moldova
Abonare
Producătorul muzical Iurie Bădicu îi laudă pe patru interpreți moldoveni pentru clipurile pe care le-au produs în ultima perioadă. Cei care s-au bucurat de aprecierea lui Bădicu sunt Adrian Ursu, Ionel Istrati, Cristy Rouge și Natalia Gordienko.

CHIȘINĂU, 12 iun — Sputnik. Producătorul muzical Iurie Bădicu susține că clipurile produse în ultima perioadă de Adrian Ursu, Ionel Istrati, Cristy Rouge și Natalia Gordienko sunt de calitate internațională.

"Ultimele voastre produse audio-vizuale sunt de scară și de calitate internațională, fiți siguri! Asta nu înseamnă că trebuie să vă avântați să le promovați acolo. Nu, lăsați-i și publicului nostru timp, să se deprindă, treptat", scrie Iurie Bădicu pe pagina sa de facebook.

El îi înseamnă pe cei patru interpreți să nu se lase descurajați de comentariile răutăcioase ale unora.

"Aveți multe comentarii negative? Da. Dar asta-i și logic, fiindcă copacii și iarba din clipurile voastre diferă foarte mult de copacii și iarba din clipurile altora, cu care s-au obișnuit deja cei care comentează obscur și deșănțat", susține Bădiucu.

Făcând referire la Cristy Rouge și Natalia Gordienko, Bădicu le laudă că acestea au început să interpreteze și piese pe versuri în limba română.

"Câțiva ani în urmă, Cristy Rouge și Natalia Gordienko nu vorbeau limba română, astăzi — cântă în limba română. Bravo, fetelor, exemplu trebuie urmat și de alții, că restanțieri încă mai avem", scris producătorul muzical Iurie Bădicu.

El îl laudă și pe Adrian Ursu pentru "saltul de imagine făcut în ultimii ani", dar și pe Ionel Istrati, care "a crescut și se orientează excelent cu hartă".

În final producătorul muzical afirmă că artiștii trebuie încurajați și apreciați pentru efort, "care nu se dă atât de ușor".

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0