Replică pe înțelesul tuturor de la Traian Băsescu: "rahat cu perje"

© Facebook / Traian BăsescuTraian Băsescu
Traian Băsescu - Sputnik Moldova
Abonare
Fostul președinte român "și-a dat cu părerea" într-un limbaj mai puțin adecvat statutului său, însă din dorința de a se face mai bine înțeles de oponentul său

CHIȘINĂU, 12 iun — Sputnik. Ex-președintele României, Traian Băsescu, i-a dat o replică jurnalistului Cristian Tudor Popescu, nu înainte însă de a-și cere scuze de la cititori pentru limbaj.

"RAHAT CU PERJE! Așa spunea bunica. Mi-a revenit expresia citind atacul lui CTP, din urmă cu ceva zile, la adresa mea, atac în care concluzionează că se simte „mânjit de căc…t" că a trăit în cele două mandate Băsescu", scrie fostul șef al statului într-o postare pe facebook.

Traian Băsescu amintește de mai multe situații în care CTP ar fi avut, în opinia sa, un comportament mai puțin onorabil, întrebându-se dacă acesta nu s-a simțit atunci „mânjit de căc…t".

Concluzia lui Băsescu este că, "în mod cert, pe CTP nu l-a mânjit nimeni cu căc…t. El are pasiunea de a se mânji singur,ca maimuţa, după care se tăvăleşte de plăcerea de a-şi răspândi, citez, „duhoarea" în spaţiul public.

Fostul președinte explică într-un PS că postarea "este un drept la replică şi utilizează sintagme preferate ale CTP-ului. Am scris pe înţelesul domniei sale, cu scuze sincere faţă de cititorii mei.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0