Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Împușcături lângă Moscova: trei oameni – morți și doi, răniți

© SputnikВооруженное нападение
Вооруженное нападение - Sputnik Moldova
Abonare
Un bărbat înarmat a început să împuște în oameni în această seară dintr-o armă de vânătoare într-o suburbie a Moscovei, capitala Rusiei

CHIȘINĂU, 10 iun – Sputnik. Trei oameni au murit, iar doi au fost răniți, printre care și un angajat al forțelor de ordine într-o suburbie a Moscovei după ce un bărbat, în vârstă de 50 de ani, a început să împuște în oameni dintr-o armă de vânătoare.  

Incidentul a avut loc acum o oră în suburbia Moscovei, Kratovo. Bărbatul s-a baricadat în casă și a început să împuște în oameni. Ulterior, acesta a fugit în pădure, dar înainte de aceasta a dat foc casei în care locuia.

İstanbul - Reina - saldırı - Sputnik Moldova
O cetățeană a Rusiei a fost omorâtă la Istanbul, în atacul terorist

Oamenii legii au încercuit zona. În prezent se desfășoară lucrări de căutare a individului. 

Potrivit vecinilor, bărbatul a fost angajat în forțele cu destinație sepcială și în Ministerul Situațiilor Excepționale, unde în timpul unei operațiuni a suferit o traumă în rezultatul căreia a stat internat în Spitalul de Psihiatrie. 

Motivele care l-au făcut pe acesta să împuște în oameni deocamdată nu sunt clare. Oamenii legii lucrează la fața locului. Aceștia au îndemnat oamenii din zonă să nu iasă din case. Potrivit ultimelor informații, locul în care se ascunde individul a fost stabilit. În acea zonă se aud împușcături.

Pe acest caz a fost deschis un dosar penal. 

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

Sputnik Moldova pe Facebook, @sputnikmoldova pe Twitter, Sputnik Moldova pe VK, Sputnik Moldova pe OK, Sputnik Moldova pe GPlus+

Fluxul de știri
0