Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Aveți grijă: Aceștia sunt hoții de carduri bancare din Capitală – VIDEO

© Sputnik / Evghenii PanasencoBancnote cu nominalul de 100 lei moldovenești
Bancnote cu nominalul de 100 lei moldovenești - Sputnik Moldova
Abonare
Poliția este pe urmele hoților de buzunare care au furat carduri bancare, după care au mers la bancomat și au scos bani. Dacă îi recunoașteți, nu ezitați să anunțați poliția.

CHIŞINĂU, 09 iun — Sputnik. Persoanele care apar în imagini sunt căutate de către angajații Secției Combaterea Infracțiunilor în Locurile Publice şi Transport Urban din cadrul Direcției de Poliție a municipiului Chişinău. Potrivit Poliției, ele sunt suspectate de retragerea mijloacelor financiare de pe un card bancar sustras din geanta unei femei de 40 ani, în timp ce se deplasa cu un maxi-taxi pe linia 129.

Potrivit victimei, pe card se aflau bani în sumă de 1 100 de lei, care au fost retrase de către necunoscuții din imagine. În acest context, a fost inițiată o cauză penală pentru furt, în cadrul căreia sunt acumulate toate informațiile despre identitatea și localizarea suspecților.

Oamenii legii îi roagă pe cetățenii care i-au recunoscut pe infractori să comunice imediat informațiile la telefoanele cu numerele 0 791 92 564 și 0 691 50 993.

Conform legislației penale în vigoare, făptașii riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 13 000 lei la 27 000 lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la patru ani.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0