Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Sfârșit tragic pentru nepoata lui Nikita Hrușciov

© Sputnik / А. Соломонов / Accesați arhiva multimediaЮлия Хрущева в своей квартире
Юлия Хрущева в своей квартире - Sputnik Moldova
Abonare
Nepoata lui Hrușciov și-a pierdut viața ieri, pe o trecere la nivel cu calea ferată, într-o suburbie a Moscovei

CHIȘINĂU, 9 iun — Sputnik. Nepoata și fiica adoptivă a lui Nikita Hrușciov, Iulia, nu a reușit să reacționeze la semnalul acustic acționat de mecanicul locomotivei, a comunicat Comitetul de Anchetă al Rusiei, care a demarat cercetările în cazul decesului femeii, produs pe o cale ferată din regiunea Moscovei.

Potrivit unui comunicat al instituției de resort, tragedia a avut loc joi, în apropiere de stația Solnecinaia, pe calea ferată Moscova. Femeia, născută în 1940, mergea de-a lungul căii ferate:

"În acel moment, prin stație trecea trenul electric Vnukovo-Moscova. Femeia nu a reușit să reacționeze la semnalele acustice acționate de mecanicul locomotivei și a fost lovită".

Aceasta a murit pe loc din cauza multiplelor traumatisme, comunică RIA Novosti citată de ru.sputnik.md.

© Sputnik / Андрей Соломонов / Accesați arhiva multimediaIulia Hrușciova
Юлия Хрущева - Sputnik Moldova
Iulia Hrușciova

Iulia Hrușciova s-a născut în 1940, în familia lui Leonid Hrușciov, fiul conducătorului sovietic Nikita Hrușciov. După ce acesta a fost declarat dispărut fără urmă în timpul celui de Al Doilea Război Mondial, liderul sovietic a adoptat fetița.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0