Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Explozia unei mașini a pus în pericol un întreg cartier din Chișinău

Abonare
Un automobil de model Seat a explodat din mers, focul s-a ridicat atât de sus încât exista pericolul ca acesta să afecteze liniile electrice și cablurile de troleibuze

CHIȘINĂU, 9 iun – Sputnik. Un automobil de model Seat a ars în totalitate după ce a explodat în timp ce se deplasa pe strada Independenței din sectorul Botanica al Capitalei. 

Ofițerul de presă al Serviciului Protecției Civile și Situațiilor Excepționale, Diana Țurcan, a declarat pentru Sputnik că, deocamdată, motivele izbucnirii incendiului nu sunt cunoscute. Circumstanțele și cauza incendiului urmează să fie cercetate și stabilite.

Accident rutier în Chișinău lângă universitatea Ion Creangă - Sputnik Moldova
Societate
Accident lângă Universitatea „Ion Creangă” din Chișinău

Din fericire, în urma exploziei nimeni nu a avut de suferit. Conducătorul auto a reușit să iasă la timp din automobilul care a ars în proporție de 80 la sută. 

Explozia a izbucnit sub capota din față, în jurul orei 12.00, în timp ce mașina se deplasa pe strada Independenței spre bulevardul Dacia. Focul s-a ridicat atât de sus încât exista pericolul ca acesta să afecteze liniile electrice și cablurile de troleibuze.

”Echipele de salvare au lichidat incendiul în aproximativ 10 minute. Au fost salvate și liniile electrice, întrucât flacăra se ridicase către acestea”, a declarat ofițerul de presă al Serviciului Protecției Civile și Situațiilor Excepționale. 

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0