Виноградник - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Printre victimele din Tveri, Rusia, este și un moldovean – VIDEO

© East News / Kate Holtcătușe
cătușe - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Printre cele nouă persoane ucise recent în satul Redkino, în apropiere de orașul Tveri din Federația Rusă, este și un bărbat originar din Republica Moldova.

CHIŞINĂU, 08 iun — Sputnik. Presa scrie că una dintre cele nouă victime ale masacrului care a avut loc recent în localitatea Redkino din regiunea Tveri din Rusia este un moldovean, plecat de acasă de multă vreme.

Și anume, crima a avut loc la vila lui Ion Zagorneanu, de 49 de ani, originar din raionul Teleneşti, stabilit cu traiul în Federația Rusă de peste 20 de ani, scrie crimemoldova.com.

Tragicul eveniment s-a produs în timpul unei petreceri, iar asasinul, Serghei Egorov, un electrician de 45 de ani, ar fi recurs la gestul macabru din cauza că petrecăreții nu l-au crezut că a făcut armata în unitățile de parașutiști și între ei s-a iscat un conflict.

Electricianul, supărat pe cei cu care a chefuit, a mers acasă, și-a luat arma de vânătoare și a revenit la petrecere omorându-i pe amicii săi.

În urma atacului a supravieţuit doar o tânără, în vârstă de 21 de ani, care s-a ascuns sub o plapumă şi a reuşit să cheme poliţia. Ofițerii l-au surprins pe asasin, în timp ce punea cadavrele într-un rând. Electricianul a fost arestat şi riscă detenţie pe viaţă.

Surorile bărbatului originar din Telenești se declară devastate de durere și nu-și pot explica cum s-a produs tragedia.

Vera Zagorneanu spune că fratele său trebuia să revină la sfârșitul verii în Republica Moldova pentru a sărbători jubileul acestuia.

"A rămas fiul lor, Vitalie, de 21 de ani. Trebuiau să vină în august acasă, să sărbătorim a 50-a aniversare a fratelui meu. Îi așteptam pe toţi", a declarat sora moldoveanului ucis, Vera Zagorneanu, fiind citată de point.md.

"Parcă sunt într-un film de groază. E un coşmar. Fiul lor este şocat. Poliţiştii nu i-au permis nici măcar să fie prezent la recunoaşterea corpului. Se temeau să nu-şi iasă din minți", a mai spus sora victimei.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0