Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Printre victimele din Tveri, Rusia, este și un moldovean – VIDEO

© East News / Kate Holtcătușe
cătușe - Sputnik Moldova
Abonare
Printre cele nouă persoane ucise recent în satul Redkino, în apropiere de orașul Tveri din Federația Rusă, este și un bărbat originar din Republica Moldova.

CHIŞINĂU, 08 iun — Sputnik. Presa scrie că una dintre cele nouă victime ale masacrului care a avut loc recent în localitatea Redkino din regiunea Tveri din Rusia este un moldovean, plecat de acasă de multă vreme.

Și anume, crima a avut loc la vila lui Ion Zagorneanu, de 49 de ani, originar din raionul Teleneşti, stabilit cu traiul în Federația Rusă de peste 20 de ani, scrie crimemoldova.com.

Tragicul eveniment s-a produs în timpul unei petreceri, iar asasinul, Serghei Egorov, un electrician de 45 de ani, ar fi recurs la gestul macabru din cauza că petrecăreții nu l-au crezut că a făcut armata în unitățile de parașutiști și între ei s-a iscat un conflict.

Electricianul, supărat pe cei cu care a chefuit, a mers acasă, și-a luat arma de vânătoare și a revenit la petrecere omorându-i pe amicii săi.

În urma atacului a supravieţuit doar o tânără, în vârstă de 21 de ani, care s-a ascuns sub o plapumă şi a reuşit să cheme poliţia. Ofițerii l-au surprins pe asasin, în timp ce punea cadavrele într-un rând. Electricianul a fost arestat şi riscă detenţie pe viaţă.

Surorile bărbatului originar din Telenești se declară devastate de durere și nu-și pot explica cum s-a produs tragedia.

Vera Zagorneanu spune că fratele său trebuia să revină la sfârșitul verii în Republica Moldova pentru a sărbători jubileul acestuia.

"A rămas fiul lor, Vitalie, de 21 de ani. Trebuiau să vină în august acasă, să sărbătorim a 50-a aniversare a fratelui meu. Îi așteptam pe toţi", a declarat sora moldoveanului ucis, Vera Zagorneanu, fiind citată de point.md.

"Parcă sunt într-un film de groază. E un coşmar. Fiul lor este şocat. Poliţiştii nu i-au permis nici măcar să fie prezent la recunoaşterea corpului. Se temeau să nu-şi iasă din minți", a mai spus sora victimei.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0