Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Noi rețineri în Moldova. Cine a ajuns pe mâna procurorilor

© Sputnik / Мирослав РотарьПограничная полиция
Пограничная полиция - Sputnik Moldova
Abonare
Perchezițiile operate ieri de polițiștii de frontieră și procurorii Anticorupție s-au soldat cu reținerea câtorva persoane bănuite de implicare în contrabanda cu țigări

CHIȘINĂU, 8 iun — Sputnik. Potrivit serviciului de presă al Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate şi Cauze Speciale (PCCOCS), în cadrul unui dosar de contrabandă cu țigări au fost reținute patru persoane, între care și doi polițiști de frontieră.

Oamenii legii au stabilit existența unei grupări criminale care activa în nordul țării, și care transporta ilegal produse de tutungerie peste frontiera moldo-română.

НЦБК - Sputnik Moldova
Societate
Percheziții de amploare la domiciliile unor polițiști

Gruparea, din care făceau parte și doi angajați ai Poliției de Frontieră din raionul Lipcani, a pus la cale o schemă de contrabandă cu țigări în proporții deosebit de mari. De exemplu, ultima captură, care a avut loc în cadrul unei operațiuni organizate în comun cu colegii din România, a fost de 7 mii 500 de pachete de țigări.

Polițiștii de frontieră reținuți le puneau la dispoziție contrabandiștilor informații despre locul aflării echipelor de patrulare, dar și și facilitau trecerea ilegală a țigărilor peste frontieră.
Grupul infracțional și-a desfășurat activitatea timp de aproape un an.

Poliția de frontieră și PCCO a efectuat miercuri percheziții la domiciliile persoanelor reținute, de unde au ridicat telefoane, mobile, cartele SIM și alte obiecte utilizate în activitatea infracțională.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0