Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Nu o să-ți vină să crezi ce a făcut un bărbat cu iubita sa

© Fotolia / Nd3000ein Paar im Schlafzimmer
ein Paar im Schlafzimmer - Sputnik Moldova
Abonare
Un bărbat i-a declarat iubitei sale că pleacă în deplasare de serviciu, în timp ce femeia era în vizită la bunici, iar când tânăra s-a întors acasă a rămas consternată de cele văzute

CHIȘINĂU, 8 iun – Sputnik. O femeie de 24 de ani a fost jefuită de concubinul său, în vârstă de 32 de ani. Tânăra s-a adresat la Poliția Capitalei după ce a observat că din casa sa au dispărut 20 de mii de euro.

Bărbatul a furat bani din casa iubitei sale, în timp ce aceasta era plecată cu mama ei la bunici în afara Chișinăului.

”Banii au fost sustrași dintr-un loc unde nu s-a umblat de patru luni, de când tatăl meu a plecat peste hotare. De aur și de alte obiecte prețioase nu s-a atins”, a declarat femeia polițiștilor.

Potrivit victimei, tânărul și-a recunoscut vina, dar a declarat că nu poate să întoarcă banii furați deoarece și-a luat o mașină, iar restul i-ar fi pierdut.

”Este manager pe import–export. Toți îl caracterizau ca un om bun”, le-a mai spus victima polițiștilor, precizând că locuiește de jumătate de an cu cel care a jefuit-o. 

Bărbatul a fost reținut de oamenii legii pe un termen de 72 de ore în izolatorul Direcției de Poliție Chișinău şi este cercetat penal pentru furt în proporţii deosebit de mari. Dacă va fi găsit vinovat, el riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 7 ani până la 12 ani.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0