Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Air Moldova rupe tăcerea. Iată de ce întârzie zborurile

© Photo : Игорь ВзоровСамолет AirMoldova
Самолет AirMoldova - Sputnik Moldova
Abonare
Compania "Air Moldova" a comentat modificările survenite în orarul zborurilor la mai bine de 10 ore de la producerea acestora

CHIȘINĂU, 8 iun — Sputnik. Operatorul național "Air Moldova" a venit cu o explicație privind întârzierile care au avut loc pe 7 și 8 iunie.

"Compania "Air Moldova" informează că în legătură cu reținerea aeronavei pe segmentul Paris-Chișinău din cauza unei defecțiuni tehnice care la moment se remediază, au fost făcute anumite schimbări de orar pentru zborurile din 08.06.2017", potrivit unui comunicat publicat pe pagina oficială de fecebook.

Aeroportul Internaţional Chişinău, sala de aşteptare, design - Sputnik Moldova
Societate
O moldoveancă a obținut de la Air Moldova o sumă solidă în euro, prin judecată

Este vorba de zborul 9U 284 Paris-Chișinău, care urma să decoleze încă miercuri, la ora 19:30, dar a părăsit capitala Franței abia astăzi, la 14:00. Iar despre faptul că după această întârziere vor urma în lanț și altele, compania a decis să anunțe abia după producerea unor schimbări în orarul zborurilor.

Astfel, cursa Chișinău — Atena va decola la ora 19:00, cursa Chișinău — Tivat — la ora 15:00, cursa Chișinău — Milano — la ora 19:30.

"Pentru detalii, pasagerii care nu au putut fi informați din cauza lipsei de contacte sau nu au răspuns la apelurile Air Moldova, sunt rugați să se apropie la reprezentanții companiei în aeroport sau să apeleze la numărul de telefon 022-830-830", notează operatorul.

Compania subliniază că "securitatea zborurilor și siguranța pasagerilor este prioritară pentru compania Air Moldova", cerându-și totodată "scuze pentru inconvenientele create".

În comentariile la comunicatul companiei, unii pasageri au semnalat și alte întârzieri, dar au și criticat această "practică" de a face anunțurile post factum și doar pe facebook.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0