Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Dormea liniștit în pat când au dat peste el mascații de la ”Fulger”

© Sputnik / Rodion ProcaСпецназ
Спецназ - Sputnik Moldova
Abonare
Mai mulți indivizi au fost ridicați din pat și încătușați în această dimineață în cadrul unei operațiuni speciale a Poliției din Chișinău

CHIȘINĂU, 7 iun – Sputnik. Poliţiştii din sectorul Buiucani ai Direcţiei de Poliţie Chişinău, cu suportul angajaţilor Brigăzii de Poliţie cu Destinaţie Specială “Fulger” a IGP, au descins în mai multe locuinţe în dimineața zilei de miercuri. Operațiunea face parte din acțiunile Poliției ce urmăresc contracararea şi descoperirea mai multor furturi din apartamente, precum şi a traficului ilegal de substanţe narcotice.

”Percheziţiile autorizate şi efectuate la domiciliile a trei suspecţi s-au soldat cu depistarea probelor delicte ce ar demonstra complicitatea celor trei indivizi la săvârşirea infracţiunilor respective”, anunță Poliția Capitalei într-un comunicat de presă.

Indivizii au vârstele cuprinse între 27 ani şi 30 ani. Aceștia au fost încătuşaţi şi escortaţi la Inspectoratul de sector pentru documentare. Unii dintre ei au fost ridicați chiar din pat. 

Ofiţerii de investigaţii continuă cercetările în vederea stabilirii eventualilor complici în acest caz, precum şi identificării proprietarilor bunurilor depistate.

Pe acest caz va fi deschis un dosar penal pentru furt şi circulaţia ilegală a substanţelor narcotice. Dacă vor fi găsiți vinovați, indivizii riscă sancţiuni sub formă de amenzi în mărime de la 13 mii de lei la 27 de mii de lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.

Fluxul de știri
0