Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Soția lui Adrian Ursu, aproape goală pe plaja unde s-a filmat Leonardo DiCaprio

© Irina NegarăIrina Negară
Irina Negară - Sputnik Moldova
Abonare
Interpretul de muzică populară Adrian Ursu a plasat pe pagina sa de facebook un filmuleț făcut cu telefonul mobil de la filmările videoclipului "Boabe de cafea", pe care promite să-l lanseze în data de 7 iunie

CHIŞINĂU, 06 iun — Sputnik. Surpriza cea mare pe care o aduce clipul video "Boabe de cafea" a lui Adrian Ursu nu este faptul că el, fiind interpret de muzică populară, va cânta o piesă de muzică ușoară și nici măcar faptul că filmările au loc într-un loc exotic — plaja Maya Bay din Thailanda, acolo unde vestitul Leonardo DiCaprio a filmat pelicula "The Beach". Nu, surpriza cea mare este faptul că la filmarea videoclipului "Boabe de cafea" participă soția lui Adrian Ursu, Irina Negară, care este model de profesie.

Presa scrie că Irina este filmată "aproape goală" în acest videoclip.

Vom menționa că Adrian Ursu a plasat pe pagina sa de facebook un filmuleț făcut cu telefonul mobil de la filmările videoclipului "Boabe de cafea". Privind secvența pe care a filmat-o interpretul, este greu de afirmat că Irina Negară ar fi "aproape goală", așa cum afirmă unii jurnaliști de la Chișinău. Asta înseamnă că ori Adrian Ursu a evitat să afișeze scenele fierbinți ale acestui videoclip, ori jurnaliștii din Capitală nu se prea pricep la "femei aproape goale".

Irina Negară - Sputnik Moldova
Societate
Vezi cum Adrian Ursu și-a filmat soția în Thailanda – VIDEO

În filmul pe care l-a postat pe facebook, Adrian Ursu se jeluiește fanilor săi că a fost nevoit să închirieze un iaht și să se scoale tocmai la ora 04:00 dimineața, ca să prindă cea mai bună lumină pe cea mai frumoasă plajă din Thailanda.

Cum s-a filmat Irina Negară: goală, aproape goală sau îmbrăcată?

Răspunsul la această întrebare îl vom afla mâine, 7 iunie, când Adrian Ursu își va lansa videoclipul "Boabe de cafea".

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0