Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Avioanele de vânătoare rusești au interceptat un bombardier american

© SputnikРоссийский самолет Су-27 в Белоруссии. Архивное фото.
Российский самолет Су-27 в Белоруссии. Архивное фото. - Sputnik Moldova
Abonare
Un avion de vânătoare rusesc a fost ridicat în aer pentru a intercepta un bombardier american, care zbura de-a lungul frontierei Rusiei

CHIȘINĂU, 6 iun — Sputnik. Rusia a ridica în aer un avion de vânătoare Su-27 pentru interceptarea navei aeriene american B-52 deasupra Marii Baltice, însoțind-o până când aceasta s-a îndepărtat de frontierele Federației Ruse, a anunțat marți Ministerul rus al Apărării.

Pe 6 iunie, aproximativ la ora 10:00 (ora Moscovei), mijloacele speciale de monitorizare a spațiului aerian au identificat în spațiul aerian deasupra apelor neutre un aparat avion care zbura de-a lungul frontierei Rusiei. Pentru interceptarea țintei a fost ridicat avionul de vânătoare Su-27 care se află în dotarea forțelor antiaeriene a flotei baltice, informează Ministerului Apărării printr-un comunicat.

Echipajul avionului rus Su-27 s-a apropiat de nava aeriană la o distanță sigură, identificându-l drept bombardier american strategic B-52, precizează instituția.

După ce bombardierului american s-a îndepărtat de frontiera Federației Ruse, avionul de vânătoare Su-27 a revenit în baza aeriană.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0