Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Șocant: Dianna Rotaru, topless pe plajă, între iubitul ei și un monstru

Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Dianna Rotaru a postat o fotografie pe pagina sa de facebook care demonstrează clar că pe insula Santorini din Grecia, unde și-a petrecut vacanța, interpreta s-a bronzat topless.

CHIŞINĂU, 05 iun — Sputnik. Dianna Rotarul s-a fotografia pe plajă, cel mai probabil, topless. Însă acest lucru nu poate fi afirmat cu toată hotărârea pentru că în fotografia postată pe facfebook interpreta apare fără sutien, însă nu și cu sânii la vedere.

© Facebook / Dianna Rotaru Dianna Rotaru pe plajă cu iubitul ei Ilia Tataru
Dianna Rotaru pe plajă cu iubitul ei Ilia Tataru - Sputnik Moldova
Dianna Rotaru pe plajă cu iubitul ei Ilia Tataru

Și în cadru nu este doar ea, ci și iubitul ei, Ilia Tataru, (stânga), cu care interpreta și-a petrecut sejurul în Grecia, și un crab uriaș (dreapta), mai bine zis cu o bucată din enorma crustacee.

Probabil că din decență, din pudoare Dianna Rotaru nu a dorit să posteze pe facebook o fotografie care să o surprindă cu sânii goi.

Tot pe facebook interpreta a postat un filmuleț în care își îndeamnă prietenii să meargă la odihnă pe insula Santorini, care este unică în lupe prin faptul că nisipul de pe plajă este negru, de origine vulcanică.

 

Posted by Dianna Rotaru on 2 Iunie 2017

Santorini (în trecut Thera) este o insulă din Marea Egee, aparținând de arhipelagul Insulele Ciclade, Grecia, cu o populație de 15.500 de locuitori, conform recensământului din 2011, și cu o suprafață de 79,19 km².

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0