Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Venea din Marea Britanie: ceea ce a urmat i-a lăsat fără cuvinte pe vameși

© SputnikПроверка автомобиля
Проверка автомобиля - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Oamenii legii au rămas uluiți de cele găsite în automobilul unui moldovean care a încercat să-i păcălească pe vameși

CHIȘINĂU, 4 iun — Sputnik. Angajații postului vamal Leușeni au prevenit ieri o tentativă de introducere ilegală în țară a 78 440 de lire sterline, nedeclarate organului vamal conform prevederilor legale. Banii au fost depistați în valiza unui cetățean moldovean, în vârstă de 37 de ani, care se întorcea din Marea Britanie.

Potrivit Serviciului Vamal, acesta s-a prezentat la linia de control vamal la bordul unui BMW X5, condus de către o rudă de gradul al IV-lea, care s-a aliniat pe pista prevăzută persoanelor care nu au nimic de declarat. Însă, vameșii au redirecționat autoturismul pe Coridorul Roșu de control, iar în rezultatul verificărilor au descoperit valuta nedeclarată.

© Photo : customs.gov.mdCONTRABANDĂ CU VALUTĂ
CONTRABANDĂ CU VALUTĂ - Sputnik Moldova
CONTRABANDĂ CU VALUTĂ

Persoanele au fost reținute pentru 72 de ore. Oamenii lefii au pornit o cauză penală pentru tentativă de contrabandă în proporții deosebit de mari. Aceștia riscă privațiune de libertate pe un termen de la 3 la 10 ani.

Conducerea urmăririi penale este exercitată de către Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0