Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

(VIDEO) Imagini cumplite la Torino: 1000 de răniți după finala Ligii campionilor

Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Martor: "Am auzit sunetul unei petarde, și am fost copleșit de oameni, m-au călcat în picioare" - filmări de la locul producerii incidentului

CHIȘINĂU, 4 iun — Sputnik. Un incident cumplit s-a produs în Piazza San Carlo din centrul orașului Torino, zonă în care fuseseră amplasate ecrane uriașe, unde zeci de mii de oameni au urmărit finala Ligii campionilor dintre Juventus Torino și Real Madrid.

Spre finalul meciului s-a auzit o explozie puternică a unei petarde care a generat panică. Ulterior s-a auzit un alt zgomot, din cauza prăbușirii parapetului parcării subterane. Parapetul a cedat fiind împins de mulțimea de oameni care încerca să se depărteze speriată de explozia petardei.

Câteva mii de oameni au creat o busculadă teribilă, apoi haosul a cuprins întregul centru. Oamenii s-au călcat în picioare mai ales, spune presa italiană, că punctele de acces, străzile adiacente, erau obturate de vânzători care amplasaseră ilegal tarabe cu ocazia meciului.

Bilanțul tragic este de aproximativ 1000 de răniți, dintre care 10 în stare gravă, în situația cea mai critică fiind un copil de 4 ani, călcat în picioare de mulțime. Mulți oameni au fost rănite cu cioburi de sticlă, cutii metalice, garduri etc.

„A fost o nebunie" — declară un martor citat de Corriere della Sera — "am auzit sunetul unei petarde, și am fost copleșit de oameni, m-au călcat în picioare, am leziuni picior, deoarece pe teren au fost sparte de sticlă, mia- fost o teamă cumplită."

Mai mulți martori au auzit strigăte este o bombă, ceea ce contribuit la creștere haosului. Iată imagini de la incidente.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0