Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Mesajul lui Igor Dodon după atentatul de la Londra

© Facebook / Igor DodonIgor Dodon
Igor Dodon - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele moldovean, Igor Dodon, a transmis un mesaj de condoleanțe Majestății Sale Reginei Elizabeta a II-a a Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord

CHIȘINĂU, 4 iun — Sputnik. Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, condamnă atentatul terorist de la Londra și a transmis un mesaj de condoleanțe Maiestății Sale Reginei Elizabeta a II-a a Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord.

”Maiestate, cuprins de indignare profundă la aflarea veștii despre seria de atacuri teribile produse în centrul Londrei, permiteți-mi să exprim, în numele poporului Republicii Moldova și al meu personal, sincere condoleanțe tuturor celor care au avut de suferit și întreaga noastră solidaritate cu cetățenii englezi”, a scris Igor Dodon.

Totodată, Dodon a urat însănătoșire grabnică celor care au fost răniți și multă putere să treacă peste aceste momente dificile, iar familiilor îndoliate — condoleanțe. El a dat asigurări că ”Republica Moldova este alături de autoritățile engleze în această situație de securitate tensionată, regretabilă pentru toată lumea”.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0