Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

(FOTO) Dezastru în Capitală: Ion Ceban îl acuză pe liberalul Mihai Ghimpu

© Facebook / Caroline AmbrosGunoi
Gunoi - Sputnik Moldova
Abonare
Liderul liberalilor moldoveni, Mihai Ghimpu, este acuzat că ar fi ordonat boicotarea activității întreprinderilor municipale pentru a demonstra locuitorilor din municipiu că fără Dorin Chirtoacă treburile merg prost în Capitală

CHIȘINĂU, 4 iun — Sputnik. Consilierul municipal Ion Ceban îl acuză pe liderul Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, că ar fi ordonat boicotarea activității întreprinderilor municipale din Capitală.

”Trebuie trași la răspundere. Când am spus că Ghimpu a solicitat boicotarea activității întreprinderilor municipale, mulți au ironizat. Poftim dovada acestui fapt. Eu cred că oamenii trebuie dați afara și trași la răspundere pentru neglijență în serviciu”, a scris Ceban pe pagina sa de Facebook.

 
Mai mulți utilizatori de pe rețelele de socializare au postat fotografii cu tomberoanele pline de gunoi.
 

Публикация от Cezar Salahor (@cezar.salahor) Июн 4 2017 в 1:54 PDT

 
Anterior, consilierul socialist a anunțat despre intenția liberalilor de a boicota activitatea întreprinderilor municipale cu scopul de a demonstra locuitorilor din municipiu că fără Dorin Chirtoacă treburile merg prost în Chișinău.
Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0