Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Cozi imense la mai multe puncte de trecere a frontierei - detalii

© Sputnik / Rodion ProcaBirou Vamal Albița, România
Birou Vamal Albița, România - Sputnik Moldova
Abonare
Potrivit Serviciului "Trafic Online", timpul de așteptare la unele puncte de trecere a frontierei este de 100 de minute

CHIȘINĂU, 4 iun — Sputnik. La punctele de trecere a frontierei s-au creat cozi imense. Potrivit datelor Serviciului "Trafic Online", cel mai lung rând s-a format la punctul de trecere Leușeni-Albița. Aici timpul de așteptare este de 100 de minute.

© Ruptly Trafic on-lineTrafic On-line
Trafic On-line - Sputnik Moldova
Trafic On-line

Totodată, timpul de așteptare la punctul Otaci-Moghileov-Podolsk este de 75 de minute. La Sculeni — 50 de  minute; la Costești-Stânca —40 de minute, iar la Lipcani — Rădăuți Prut — 30 de minute.

La punctul de trecere Giurgiulești-Galați timpul de așteptare este de 45 de minute.

Responsabilii din cadrul Poliției de Frontieră îi sfătuiesc pe cei care vor să traverseze hotarul de stat să consulte mai întâi Serviciul "Trafic Online".

Potrivit datelor statistice privind traversarea frontierei de stat, în ultimele 24 de ore fluxul de persoane a constituit 57 112 de traversări, dintre care 28 659 înregistrate pe sensul de intrare în Republica Moldova. autoritățile au înregistrat un număr de 12 872 de unități de transport care au trecut hotarul, dintre care 7 119 fiind autovehicule înmatriculate în străinătate.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0