Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Doi oameni au murit pe loc cu puțin timp în urmă într-un accident rutier – FOTO

Abonare
Doi oameni nevinovați au murit în această după-amiază într-un cumplit accident rutier

CHIȘINĂU, 2 iun – Sputnik. Update, ora 18.05. În accidentul rutier care s-a produs în această după-amiază pe un drum local din raionul Leova, în apropiere de satul Vozneseni, a decedat o persoană. 

Potrivit responsabililor de la Inspectoratul Național de Patrulare, în urma impactului dintre două automobile a murit un bărbat în vârstă de 59 de ani, care se afla în mașina de model Opel. 

Soția acestuia, care la fel are 59 de ani, se află în stare gravă în Secția de terapie intensivă la Spitalul raional Leova. 

În primele clipe ale producerii accidentului, un martor ocular a declarat că în accident au decedat două persoane.   

Un accident teribil a avut loc în această după-amiază pe un drum local din raionul Leova, în apropiere de satul Vozneseni, soldat cu două persoane decedate.

În accident au fost implicate două automobile de marca Opel și Dacia. Mașinile s-au ciocnit frontal, după ce șoferul automobilului Dacia a intrat în depășire în pantă pe un drum cu câte o bandă pe sens.

Din pozele surprinse de un martor ocular, reiese că conducătorul automobilului Dacia a încălcat Regulamentul Circulației Rutiere, traversând linia continuă și ieșit pe banda de sens opus într-o manevră de depășire. 

© Facebook / Город без маршруток! / Valentyn MountainAccident rutier în raionul Leova
Accident rutier în raionul Leova - Sputnik Moldova
Accident rutier în raionul Leova

În întâmpinare, circula regulamentar mașina de model Opel care a fost lovită în plin de automobilul Dacia. În urma impactului cele două persoane din Opel au murit pe loc. Șoferul Daciei a rămas nevătămat.

Oamenii legii se află la fața locului și investighează toate circumstanțele producerii accidentului.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0