Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Decolteul Alinei Zotea va salva Moldova de monitorizarea Consiliului Europei

© Sputnik / Miroslav RotariAlina Zotea
Alina Zotea - Sputnik Moldova
Abonare
Republica Moldova a devenit membru al Consiliului Europei în data de 13 iulie 1995 şi tot de atunci este monitorizată de Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei

CHIȘINĂU, 2 iun – Sputnik. Deputatul liberal Alina Zotea a apărut cu un decolteu provocator la întâlnirea pe care a avut-o săptămâna aceasta cu secretarul general al Consiliului Europei, Thorbjorn Jagland, aflat într-o vizită în Republica Moldova.

Rochia chimono de culoare negru-alb pe care a purtat-o Zotea la această întâlnire avea un decolteu adânc și amețitor, care nu a lăsat pe nimeni indiferent. 

© Facebook / Alina ZoteaAlina Zotea
Alina Zotea - Sputnik Moldova
Alina Zotea

”Am vorbit despre combaterea corupției, spălarea banilor, implementarea reformelor în domeniile prioritare, eficacitatea sistemului judiciar, lupta împotriva relelor tratamente şi a impunităţii și consolidarea libertăţii presei”, a scris cu multă satisfacție Zotea pe pagina sa de Facebook.

Deputatul liberal pare să nu aibă inhibiții și complexe, mai ales că înainte de a intra în Parlament a mai apărut în diferite ipostaze dezgolite în calitate de model și cântăreață. De exemplu, deputatul PL a pozat în costum de baie, slipi sau cu bustul aproape gol. Toate aceste imagini în care este îmbrăcată destul de sumar sunt uşor de accesat pe pagina de internet pentru orice vizitator, indiferent de vârstă şi de sex. 

Deputatul moldovean care şi-a ridicat fusta>>>

În cazul apariției în fața oficialului european, Zotea a uitat de dress-code-ul pe care trebuie să îl respecte un parlamentar. Femeile deputat trebuie să fie îmbrăcate decent, fără culori stridente. Lungimea rochiei sau a fustei trebuie să acopere genunchii. Umerii nu trebuie să fie dezgoliți, iar croiala bluzei sau a rochiei trebuie să acopere decolteul.

Regulamentul Parlamentului, dar și Legea cu privire la Statutul Deputatului nu prevede expres cum trebuie să fie îmbrăcat un deputat în Republica Moldova. Legea prevede doar că: ” Deputatul este obligat să respecte cu stricteţe Constituţia, legile, normele etice şi morale”.
Codul bunelor maniere spune însă că, ”felul în care vă îmbrăcați exprimă atitudinea pe care o aveți față de relația cu cei din jur. Dacă aveți o atitudine decentă, trebuie să optați pentru o ținută decentă”.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0