Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

De ce Veaceslav Untilă nu își dă demisia de la CCM? - Ce spune Urechean

© Sputnik / Miroslav RotariСерафим Урекяну
Серафим Урекяну - Sputnik Moldova
Abonare
Deși toți miniștrii liberali și-au dat demisia din funcție, președintele Curții de Conturi, Veaceslav Untilă, ezită să o facă.

Fostul președintele al Curții de Conturi și ex-primarul Capitalei, Serafim Urechean a declarat în cadrul unei emisiuni la Sputnik Moldova, moderată de jurnalista Tatiana Cebotari, că fostul vicepreședinte al PL Veaceslav Untilă nu va fi solidar cu liberalii și nu își va da demisia din funcția de președinte al CCM.

"Eu nu aș crede că pe Untilă îl interesează Ghimpu sau Partidului Liberal. Untilă este un tip de om care întotdeauna și-a rezolvat problemele sale. Dacă Untilă este un om al echipei, atunci evident că ar trebui să își dea demisia, ar trebui să meagă la Ghimpu cu cerere sau în Parlament. Dar eu cred că el nu o va face pentru că el încă trebuie să aducă anumite beneficii Partidului Liberal", a declarat Urechean.

Totodată Urechean a menționat că, în condițiile în care Veaceslav Untilă a fost președinte al PL, el ar fi trebuit să-și dea demisia din funcție primul.

Contactat telefonic, Veaceslav Untilă nu a răspuns la telefon pentru a ne spune de ce nu ăși dă demisia din funcția de președinte al CCM. 

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0