Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Trei liberali au rămas fără sprijinul politic al PL, Ghimpu e supărat foc

© Facebook / Partidul LiberalȘedința Consiliului Republican al PL
Ședința Consiliului Republican al PL - Sputnik Moldova
Abonare
Partidul Liberal a decis să-i sancționeze pe trei membri ai săi pentru faptul că nu ar fi respectat prevederile statutare prin faptul că au decis să rămână în funcțiile pe care le dețin, contrar deciziei partidului

CHIȘINĂU, 1 iun — Sputnik. Biroul Politic al Partidului Liberal a decis să le retragă sprijinul politic acordat lui Nistor Grozavu, viceprimarul Municipiului Chișinău, Sergiu Bucătaru, viceministrul Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor și Elenei Cernei, viceministrul Educației.

Михай Гимпу, ЛП - Sputnik Moldova
Politică
Decis: Partidul Liberal părăsește coaliția de guvernământ

„Hotărârea intră în vigoare la momentul adoptării și se aduce la cunoștință persoanelor sus-menționate", notează serviciul de presă al PL.

Pe data de 14 mai Consiliul Republican al PL și Consiliul Republican al formațiunii au decis părăsirea coaliției de guvernământ.

Făcând aluzie la reținerea nepotului său Dorin Chirtoacă, care este și prim-vicepreședinte al PL, Ghimpu a declarat: "Chipurile se luptă cu corupția, dar de fapt se luptă cu PL, pentru a compromite acest partid, care și-a asumat idealul naționale de unire a Republicii Moldova cu România".

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0