Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Dorin Chirtoacă a ieșit din arest la domiciliu

© Sputnik / Miroslav RotariДорин Киртоакэ
Дорин Киртоакэ - Sputnik Moldova
Abonare
Dorin Chirtoacă a fost surprins cum conduce nestingherit automobilul său pe o stradă din Capitală, asta în timp ce în privința sa a fost aplicat arestul la domiciliu

CHIȘINĂU, 31 mai – Sputnik. Primarul municipiului Chișinău, Dorin Chirtoacă, aflat în arest la domiciliu, a fost surprins miercuri la volanul mașinii sale pe o stradă din Capitală. 

Chirtoacă a fost fotografiat de un martor în timp ce conducea automobilul său de marca BMW pe strada Mihai Viteazul din Chișinău. 

Potrivit informațiilor Sputnik, edilul șef a ieșit din casă pentru a se prezenta la audieri în fața procurorilor anticorupție. Chirtoacă a fost chemat miercuri la audieri la sediul Procuraturii Anticorupție, situat pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt. 

Edilul-șef a fost plasat, pe 26 mai, în arest la domiciliu pe un termen de 30 de zile, fiind suspectat de procurorii Anticorupție de trafic de influență în dosarul parcărilor cu plată. 

În arest la domiciliu, Chirtoacă nu are dreptul să primească vizite. Potrivit legislației, cetățeanului care se află în arest la domiciliu îi este interzisă comunicarea cu anumite persoane şi primirea pe cineva în locuinţa sa. Excepție pot face doar persoanele cu care locuiește învinuitul.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0