Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Dezvăluiri incendiare: Detalii picante din viața intimă a Xeniei Deli

© Facebook / "Xenia deli"Xenia Deli
Xenia Deli - Sputnik Moldova
Abonare
Modelul Xenia Deli a făcut mai multe dezvăluiri din viața sa personală în cadrul unei mici conferințe online organizate pe Instagram

CHIȘINĂU, 30  mai  — Sputnik. Modelul moldovean Xenia Deli a organizat pe Instagram o conferință în cadrul căreia le-a răspuns fanilor la cele mai provocatoare întrebări, ajungând chiar și la detalii din viața sa intimă. Spre exemplu, Xenia a recunoscut că a avut prima sa relație la vârsta de 16 ani, a povestit cum se epilează și cum își înălbește dinții și a vorbit despre relația cu soțul său.

Glowing and ready to shoot 🤗😉 make up by amazing @nikkideroest 😘😘😘

O postare distribuită de Xenia Deli (@xeniadeli) pe 24 Mai 2017 la 12:11 PDT

Utilizatorii au aflat că soțul Xeniei are trei odrasle dintr-o căsătorie anterioară, care sunt cam de aceeași vârstă cu ea.

Modelul a povestit că vrea să nască cât mai mulți copii și își dorește foarte mult o fetiță, pe care ar numi-o Anastasia. În cazul în care va naște un băiat îl va numi Amir. Xenia a ținut să sublinieze că fiica sa nu va purta niciodată hijab, iar faptul că este creștin-ortodoxă și soțul musulman nu creează situații de conflict în familie.

💞💞💞🙈🙈🙈

O postare distribuită de Xenia Deli (@xeniadeli) pe 16 Mai 2017 la 20:18 PDT

Modelul a mai recunoscut că nu are studii superioare, nu-i place să citească, nu gătește (soțul gătește în locul ei) și vorbește necenzurat. Probabil, acesta și este secretul succesului Xeniei.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0