Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Un avion s-a prăbușit în regiunea Saratov: avea cursanți la bord

© Sputnik / Vitaly Ankov / Accesați arhiva multimediaСамолет Ан-26, фото из архива
Самолет Ан-26, фото из архива - Sputnik Moldova
Abonare
Catastrofa aviatică s-a produs în timpul zborului de antrenament, la bord se aflau șase membri ai echipajului

CHIȘINĂU, 30 mai — Sputnik. În regiunea Saratov s-a prăbușit un avion An-26, transmite RIA Novosti.

Avionul aparține bazei aviatice didactice a Școlii Superioare de Aviație din Krasnodar.

În momentul producerii catastrofei, la bord se aflau șase membri ai echipajului. Un militar a decedat, iar cinci au fost spitalizați.

Potrivit departamentului informații și comunicații al Ministerului Apărării al Federației Ruse, accidentul a avut loc în timpul zborului de antrenament.

„Îndreptându-se pentru a ateriza spre aeroportul Balașov din regiunea Saratov, avionul nu a făcut față parametrilor de coborâre și s-a lăsat mai jos de glisadă (unghiul de aterizare). La bord se aflau șase membri ai echipajului. La aterizarea bruscă avionul a luat foc. Un militar și-a pierdut viața, iar cinci au fost transportați de urgență la spital", se spune în comunicat.

„Conform datelor preliminare de la fața locului, cauza catastrofei ar putea fi defecțiunea unui motor. Pentru stabilirea cauzelor, la locul accidentului a plecat pe calea aerului o comisie specială a Ministerului Apărării", informează departamentul.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0