Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Ghimpu i-a luat locul lui Chirtoacă la primărie

© Sputnik / Miroslav RotariMihai Ghimpu și Veronica Herța
Mihai Ghimpu și Veronica Herța - Sputnik Moldova
Abonare
Mihai Ghimpu ar fi convocat conducătorii structurilor subordonate primăriei Capitalei și le-ar fi ordonat să saboteze activitatea acestora

CHIȘINĂU, 30 mai — Sputnik. Activistul civic Victor Chironda comentează o informație care circulă pe rețelele de socializare și anume că liderul PL ar fi adunat șefii subdiviziunilor Primăriei Chișinău, dându-le acestora indicații „să diversioneze și să saboteze activitatea acestora".

În opinia lui Chironda, dacă lucrurile stau tocmai așa atunci totul este foarte grav.

„Dacă în următoarele săptămâni orașul va începe a avea probleme cu evacuarea gunoiului, cu alimentarea cu apă, cu transportul public, cu pregătirea examenelor de BAC, cu activitatea spitalelor sau a altor servicii publice, atunci va fi clar cine e adevăratul primar al acestui oraș și pentru cine lucrează toți șefii și directorii întreprinderilor municipale", a scris Chironda.

El și-a exprimat speranța că aleșii locali din CMC vor avea suficientă rațiune să depășească orgoliile și interesele de partid și să gestioneze eficient această situație.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0