Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

(VIDEO) Fărădelegi în Capitală: A fost nevoie de intervenția batalionului FULGER

© Photo : Facebook / Unitatea de Gardă (Captura video)Reţinuţi cu suportul BPDS “Fulger”, pentru săvârşirea jafurilor la staţiile peco
Reţinuţi cu suportul BPDS “Fulger”, pentru săvârşirea jafurilor la staţiile peco - Sputnik Moldova
Abonare
A fost nevoie de intervenția ofițerilor Brigăzii cu Destinaţie Specială "Fulger" pentru a stopa această activitate ilegală din Capitală

CHIȘINĂU, 29 mai — Sputnik. Polițiștii din sectorul Râșcani al municipiului Chișinău au deconspirat două localuri în care erau organizate jocuri de noroc ilegale. În această operațiune a fost antrenați și ofițerii Brigăzii cu Destinaţie Specială "Fulger".

În primul caz au fost reținuți în flagrant peste 23 de jucători şi 10 persoane angajate ilegal, care prestau servicii de organizare a turneelor de poker sportiv şi poker contra plată. Oamenii legii au depistat şi ridicat opt mese de joc, 22 447 de fise de poker, 6 televizoare, precum şi purtători electronici de stocare a informaţiei.

Jucătorii achitau o taxă de participare care varia între 100 și 500 de lei. totodată, erau comercializate fise fiecărui client la diferite preţuri.

În cel de-al doilea local au fost identificați 10 jucători şi 3 angajaţi. Poliţiştii au ridicat 3 mese de joc, 6 850 de lei obţinuţi în urma partidelor de joc, precum şi fise de poker. Aici clienţii achitau câte 1000 de lei, pentru a participa la partidele de joc.

Totodată, au fost depistate şi baruri destinate deservirii clienţilor cu băuturi alcoolice, articole din tutun şi băuturi răcoritoare, activând în lipsa actelor necesare.

Dacă se va demonstra vinovăția persoanelor implicate, aceștia riscă o amendă de la 27 la 47 de mii de lei sau muncă neremunerată în folosul comunităţii de până la 200 de ore.

Fluxul de știri
0