Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Iurie Chirinciuc este omagiat azi în penitenciar și nu demisionează

© Facebook / Iurie ChirinciucIurie Chirinciuc
Iurie Chirinciuc - Sputnik Moldova
Abonare
Colegii ministrului Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor, Iurie Chirinciuc, îl felicită azi cordial cu ocazia zilei de naștere, urându-i la mulți ani

CHIȘINĂU, 29 mai — Sputnik. Unii colegi ai ministrului liberal Iurie Chirinciuc, care se află la moment în arest, i-au urat astăzi mulți ani demnitarului, cu ocazia zilei de naștere.

Обыски в кабинете министра транспорта Юрия Киринчука - Sputnik Moldova
Politică
Procurorii îi cer Guvernului să-l suspende din funcție pe Chirinciuc

Chirinciuc a fost reținut în data de 27 aprilie, în cadrul unui dosar de corupție. În total, în acest dosar au fost reținute patru persoane. Este vorba, în afară ministrului Transporturilor şi Infrastructurii Drumurilor, de șeful Administraţiei de Stat a Drumurilor, Veaceslav Teleman şi doi oameni de afaceri. Aceștia sunt bănuiţi de organizarea unei scheme infracţionale cu scopul dobândirii de mijloace financiare în proporţii deosebit de mari.

Procurorul Anticorupție Victoria Furtună, care instrumentează acest caz, a declarat anterior că Iurie Chirinciuc refuză să facă declarații.

Fluxul de știri
0