Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Zborurile în Marea Britanie, perturbate pentru a treia zi consecutiv

© AFP 2022 / William EDWARDSBritish Airways
British Airways - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Cea mai mare companie aeriană din Marea Britanie, British Airways (BA), a precizat într-un comunicat de presă că lucrează la restaurarea sistemelor informatice după două zile în care pasagerii nu au putut ajunge la destinație.

CHIȘINĂU, 29 mai — Sputnik. Sâmbătă, o defecțiune la sistemului IT a provocat anularea tuturor zborurilor de pe aeroporturile Heathrow și Gatwick din Londra, lăsând miile de pasageri să-și petreacă nopțile în terminale, scrie RT.

British Airways (BA) a precizat într-un comunicat de presă că lucrează la restabilirea sistemelor informatice după două zile în care pasagerii nu s-au putut deplasa.

"Multe dintre sistemele noastre IT se află în rezervă astăzi, iar colegii mei din cadrul companiei aeriene muncesc la restabilirea programului de zbor, pentru a trimite pe cât mai mulți clienți spre destinațiile lor", a declarat directorul executiv al companiei aeriene, Alex Cruz, într-un mesaj către clienți.

O problemă la sursa de alimentare a perturbat operațiunile companiei de zboruri din întreaga lume și a afectat centrele de apel și site-ul Web.

Există încă unele perturbări ale zborurilor de la London Heathrow, potrivit aeroportului.

British Airways a precizat că va începe să opereze zboruri de lungă durată de pe aeroportul Heathrow.

Șeful executivului a declarat că este "profund" regretabilă prăbușirea sistemului IT care a întrerupt zborurile a 75.000 de pasageri.

Aeroportul Heathrow a recomandat pasagerilor să nu plece de acasă până când zborurile nu vor fi reluate.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0