Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Finala concursului „Tu eşti super!": Ana Erhan, în duet cu Arsenium

Abonare
S-a încheiat primul concurs internațional de interpretare vocală pentru copii "Tu ești super!".

CHIŞINĂU, 28 mai — Sputnik. Învingătoarea concursului a devenit Valeria Adleiba din Abhazia, însă toţi participanţii au fost premiaţi de Agenţia Sputnik.

Reprezentata Moldovei, Ana Erhan, a evoluat pe scena Palatului de Stat din Kremlin în calitate de invitat special al concursului „Tu eşti super!".

Mica şi talentata artistă din ţara noastră, în vârstă de doar opt ani, a interpretat în duet cu ex-solistul trupei "O-zone", Arsenium (Arsenie Todiraş), hitul internaţional "Dragostea din tei", ridicând practic sala în picioare.

„Aproape că nu am mai avut emoţii — m-am obişnuit deja. Poate doar un pic… Altfel, totul a fost super!, a declarat mulţumită Ana la ieşirea din scenă.

© Sputnik / Илья ПиталевAna Erhan şi Arsenium
Арсений и Анна Ерхан  - Sputnik Moldova
Ana Erhan şi Arsenium

Arsenie a povestit că a cunoscut-o pe Ana Erhan acum două săptămâni, în cadrul repetiţiilor, şi s-au îndrăgostit practic unul de celălalt.

„Este o fetiţă minunată şi talentată. Sunt încântat, am făcut un duet minunat, de parcă am fi cântat tot timpul împreună. Mulţumesc Sputnik! Ar trebui să fie cât mai multe concursuri de acest fel, pentru că sunt o adevărată şansă pentru copiii din întreaga lume. Sper că acest concurs va avea un mare viitor", a menţionat interpretul.

Toţi participanţii la concursul „Tu eşti super!" au avut parte de o mare surpriză din partea Agenției de Presă și Radio Sputnik. Aceştia vor avea posibilitatea să se odihneasă la Marea Neagră, în tabăra "Orlionok".

Proiectul „Tu ești super!" a fost lansat de postul de televiziune NTV și Agenția de Presă și Radio Sputnik pentru a le oferă copiilor talentați, lipsiți de îngrijirea părintească, șansa de a se face auziți. Printre cei 92 de participanți au fost copii din Rusia, Abhazia, Azerbaidjan, Armenia, Belarus, Georgia, Kazahstan, Kirghizia, Moldova, Ucraina, Estonia și Osetia de Sud.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0