Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Caruselele periculoase din Capitală fac victime

© Sputnik / Miroslav Rotariкарусели
карусели - Sputnik Moldova
Abonare
Un copil de patru ani a avut de suferit într-u parc de distracţii apărut recent în sectorul Ciocana al Capitalei.

CHIŞINĂU, 28 mai — Sputnik. Mama copilului a relatat despre cele întâmplate pe o reţea de socializare. Potrivit acesteia, incidentul a avut loc în timp ce micuţul se primbla cu o maşinuţă.

„Ţineţi cont, copiii sunt în pericol, centuri de siguranţă nu există. Acestea sunt doar la caruselul cu lebede, însă nimeni nu le cuplează. Primblându-se cu maşinuţa, fiul meu a frânat şi s-a lovit foarte tare", a povestit femeia.

Aceasta intenţionează să se adreseze preturii care a le-a eliberat autorizaţie proprietarilor caruselului, în pofida faptului că au fost înregistrate numeroase cazuri de traumatizare a copiilor în acest parc de distracţii.

Скорая помощь - Sputnik Moldova
Societate
Șocant! Un copil a ajuns la reanimare după o plimbare la menajeria din Chișinău

De altfel, corespondentul Sputnik a scris cu puţin în urmă într-un editorial despre aceste carusele periculoase. Potrivit acestuia, caruselul cu lebede care s-a tot „primblat" prin mai multe sectoare a ajuns acum şi la Ciocana. Instalat chiar la drum, în preajma unui bloc în construcţie, acesta, atenţiona editorialistul, nu poate să nu provoace îngrijorare în legătură cu securitatea copiilor.

„Urmărind cum sprijină muncitorii construcţiile metalice cu placaj putred, nu-ţi mai vine să te aşezi în acest carusel. Lebede fixate pe proptele putrede de lemn sunt, din păcate, un simbol al puterii noastre locale, subliniază autorul.

Puteţi citi materialul integral pe ru.sputnik.md.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0