Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ieşim la iarbă verde sau mai bine să renunţăm: Cum va fi vremea în weekend

© Sputnik / Родион ПРОКАPloaie
Ploaie - Sputnik Moldova
Abonare
Meteorologii prognozează şi pentru sâmbătă vreme instabilă şi temperaturi modeste pentru acest sfârşit de mai

CHIŞINĂU, 27 mai — Sputnik. Cerul va fi mai mult acoperit de nori în prima zi de week-end şi sunt posibile precipitaţii cu descărcări electrice în toată ţara. Prin urmare, cei care şi-au planificat ieşiri la iarbă verde vor trebui să se gândească de două ori dacă se mai aventurează sau cel puţin să se asigure că au unde se adăposti în caz de ploaie.

Дождь - Sputnik Moldova
Vremea în următoarele trei luni în Moldova și România. Vom avea o vară rece?

Potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat, maximele termice nu vor depăşi astăzi 19 — 21 de grade în nordul ţării, iar în sud ar putea urca până la 23 de grade.

Ploile însoţite de tunete şi fulgere rămân astăzi la ordinea zilei, dar duminică acestea vor conteni. Cerul însă va rămâne variabil iar temperaturile vor mai scădea uşor în nordul ţării, unde se vor înregistra 19 — 20 de grade. În raioanele de sud şi de centru, dimpotrivă, acestea vor creşte cu aproximativ un grad faţă de ziua de astăzi.

Nocturnele vor coborî în nordul ţării până la valori de 5 —8 grade, iar în sud nu vor depăşi 10 grade Celsius.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0