Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Coaliția majoritară este pe deplin funcțională și fără liberali

© Sputnik / Miroslav RotariȘedința Parlamentului RM
Ședința Parlamentului RM - Sputnik Moldova
Abonare
Partidul Democrat a luat act de declarațiile și deciziile luate de Partidul Liberal după reținerea și arestarea lui Dorin Chirtoacă.

CHIŞINĂU, 26 mai — Sputnik. "Partidul Democrat din Moldova a luat act de decizia anunțată de Partidul Liberal de a se retrage din coaliția majoritară. Urmează ca această decizie să fie analizată în cadrul ședinței săptămânale a PDM, care va avea loc marți, 30 mai, când vom reveni și cu comentarii detaliate pe marginea acestui subiect", anunță conducerea formațiunii într-un comunicat de presă plasat pe site-ul partidului.

Задержание Дорина Киртоакэ - Sputnik Moldova
Politică
Dorin Chirtoacă – arest la domiciliu pentru 30 de zile

"La această etapă ne limităm la a menționa că manifestăm toată înțelegerea față de anumite declarații sau reacții emotive, însă problemele legate de dosarele de corupție trebuie clarificate în instanțele de drept, nu în interiorul partidelor sau al alianțelor politice", mai spun democrații.

"Coaliția majoritară este pe deplin funcțională în continuare, iar Guvernul are toată susținerea politică pentru a continua implementarea reformelor și a programului de guvernare asumat", conchid membrii Partidului Democrat.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0