Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Ce a făcut un polițist care a fost ispitit cu 200 de euro

© Sputnik / Miroslav Rotaripoliția
poliția - Sputnik Moldova
Abonare
Chiar dacă cei mai mulți dintre cetățenii noștri consideră că toți polițiștii iau mită și că, în schimbul unei sume de bani, poți scăpa basma curată atunci când comit o ilegalitate, oamenii legii dezmint această închipuire

CHIȘINĂU, 25 mai — Sputnik. Un bărbat din Cimișlia a încercat să mituiască un polițist pentru a-l determina să închidă ochii la faptul că se afla la volan în stare avansată de ebrietate.

Potrivit Centrului Național Anticorupție, acesta a încercat să-i dea polițistului 200 de euro, iar acum este cercetat penal pentru corupere activă.

Euros - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Ce a făcut un polițist care a văzut în fața sa 500 de euro

Ofițerii și procurorii anticorupție, în colaborare cu Serviciul Protecție Internă şi Anticorupție al MAI au constatat că suspectul în vârstă de 38 de ani i-a oferit inspectorului de patrulare mijloace bănești ce nu i se cuvin, în sumă de 200 euro, pentru a nu înregistra faptul conducerii mijlocului de transport în stare avansată de ebrietate. Totodată, acesta conta că nu va fi suspus răspunderii penale pentru acțiunile sale.

În urma cercetării efectuate la fața locului, banii au fost ridicați din automobilul de serviciu al echipajului Inspectoratului Național de Patrulare. Bănuitul și-a recunoscut în totalitate vina. Acesta este cercetat acum în stare de libertate și cooperează cu organul de anchetă.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0