Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Pavel Filip va prezenta raportul de activitate în plenul Parlamentului

© Sputnik / Miroslav RotariПарламент
Парламент - Sputnik Moldova
Abonare
Prim-ministrul Pavel Filip va veni în Parlament, împreună cu întreaga echipă guvernamentală, pentru a prezenta raportul privind implementarea programului de activitate al Guvernului.

CHIȘINĂU, 25 mai – Sputnik. Parlamentul Republicii Moldova va audia raportul premierului Pavel Filip privind implementarea programului de activitate al Guvernului. Audierile vor avea loc în cadrul ședinței din 26 mai.

Miniștri Filip Филип Министры - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Filip, cu întreg Cabinetul de Miniștri, chemat în Parlament. Ce s-a întâmplat

Deputații se vor întruni în ședințe la 25 și 26 mai, conform deciziei Biroului Permanent, care a adoptat ordinea de zi a ședințelor în plen ale Parlamentului pentru perioada 25 mai — 2 iunie.

În următoarele două săptămâni urmează să fie examinat proiectul legii integrității, proiectul de hotărâre privind numirea în funcție a unor membri ai Consiliului de Observatori al Instituției Publice Naționale a Audiovizualului Compania ”Teleradio-Moldova”, precum și proiectul de hotărâre privind numirea în funcția de judecător al Curții Supreme de Justiție.

Biroul Permanent a aprobat Regulamentul pentru instituirea și conferirea distincțiilor Parlamentului Republicii Moldova. Pentru merite deosebite și contribuție remarcabilă, Parlamentul va putea conferi persoanelor juridice și fizice Medalia Democrației, Diplome de onoare și Diplome de gradul I, II și III.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0