Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

De ce Chirtoacă este mai hâtru decât Filat?

© Sputnik / Rodion ProcaВ настоящее время Филат содержится под предварительным арестом в Кишиневе, в пенитенциаре № 13.
В настоящее время Филат содержится под предварительным арестом в Кишиневе, в пенитенциаре № 13. - Sputnik Moldova
Abonare
Purtătorul de cuvânt al Președintelui Republicii Moldova, socialistul Ion Ceban, afirmă că primarul Capitalei Chirtoacă a plecat din țară și că nimeni nu poate spune exact unde este

CHIȘINĂU, 25 mai — Sputnik. Ceban a scris că Gamrețchi și Grozavu au fost trecuți în arest la domiciliu cu mențiunea „colaborează cu ancheta".

Влад Филат 01/03/2016 - Sputnik Moldova
Societate
Filat avea un plan secret de-a fugi din țară - dezvăluiri exclusive

El se întreabă dacă nu cumva „această colaborare cu ancheta ar presupune eliberarea locului pentru cel care și-a bătut joc instantaneu de Chișinău".

Au apărut deja și comentarii precum că primarul liberal ar fi învățat „lecția Filat”, care, potrivit unor comentatori, „ar fi scăpat de pușcărie dacă fugea din Moldova”.

Joi, presa moldovenească a scris că Dorin Chirtoacă a părăsit țara. Au fost vehiculate și supozițiile că acesta ar fi fugit de organele de drept.

Pe de altă parte, serviciul de presă al Primăriei Chișinău a declarat pentru Sputnik Moldova că primarul este la Minsk și că ar urma să revină în țară pe parcursul zilei de astăzi.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0