Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Ce a făcut Ghimpu când a fost sunat să comenteze acțiunile ofițerilor CNA

© Sputnik / Miroslav RotariМихай Гимпу
Михай Гимпу - Sputnik Moldova
Abonare
Află ce a făcut Mihai Ghimpu atunci când a fost sunat să povestească ce crede despre perchezițiile din cabinetul lui Dorin Chirtoacă

CHIȘINĂU, 25 mai — Sputnik. Corespondentii Sputnik Moldova au încercat să discute cu Dorin Chirtoacă și Mihai Ghimpu pentru afla ce cred aceștia despre acțiunile ofițerilor CNA, care efectuează percheziții în biroul primarului de Chișinău. Dacă Dorin Chirtoacă are un motiv serios pentru care nu răspunde la apelurile telefonice, în mod surprinzător, Mihai Ghimpu, fiind sunat în mod repetat, a respins apelurile de fiecare dată.

Precizăm că joi, ofițerii CNA efectuează percheziții în biroul primarului general al municipiului Chișinău, Dorin Chirtoacă. Informația a fost confirmată pentru Sputnik Moldova de Șeful Serviciului de Presă al Primăriei, Vadim Brânzaniuc.

Perchezițiile au loc la o zi după ce fostul coleg de școală a lui Chirtoacă și șef la Direcția transporturi, Igor Gamrețchi, învinuit și arestat în cadrul dosarului parcărilor cu plată și-a recunoscut parțial vina și a declarat că va colabora cu ancheta.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0