Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Vremea se schimbă din nou. Ce fenomene prognozează meteorologii

© Sputnik / Evghenii PanasencoВесна
Весна - Sputnik Moldova
Abonare
Specialiștii prognozează pentru astăzi vreme deosebit de caldă, iar în unele regiuni ale țării ar putea să cadă și precipitații.

CHIȘINĂU, 24 mai — Sputnik. Serviciul Hidrometeorologic de Stat a modificat ușor pronosticul pentru ziua de astăzi, comparativ cu datele oferite ieri. Astfel, potrivit meteorologilor, temperaturile vor fi mult mai generoase și vor ajunge în nordul țării până la 27 de grade.

Дождь - Sputnik Moldova
Vremea în următoarele trei luni în Moldova și România. Vom avea o vară rece?

Chiar dacă, de regulă, în raioanele de sud este cu câteva grade mai cald decât în cele de nord, astăzi situația pare să fie inversă, astfel că temperaturile aici nu vor depăși 25 de grade. În centrul țării vor fi 26 de grade.

Pe fundalul unor temperaturi aproape caniculare, meteorologii prognozează în regiunea de nord ploi cu descărcări electrice. În restul teritoriului cerul va fi variabil.

Mâine precipitațiile se vor extinde în toată țara, însoțite tot de tunete și fulgere. De altfel, vremea își va păstra aceleași caracteristici și în următoarele zile, informează specialiștii, care promit că aceste fenomene vor conteni abia duminică.

Totodată, și mercurul din termometre va mai coborî cu câteva grade, însă temperaturile vor rămâne confortabile, oscilând în jurul a 20 de grade. Duminică însă, după trecerea ploilor, va fi ceva mai răcoare, temperaturile maxime încadrându-se între 16 și 20 de grade. Ceva mai răcoroase vor fi și nopțile, cel puțin potrivit prognozei actuale.

© Photo : Serviciul Hidrometeorologic de StatPrognoza meteo pentru miercuri, 24 mai
Prognoza meteo pentru miercuri, 24 mai - Sputnik Moldova
Prognoza meteo pentru miercuri, 24 mai

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0