Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Nu ai un loc de muncă? Depune dosarul pentru un salariu de 30 000 de lei pe lună

© Sputnik / Evghenii PanasencoBancnote cu nominalul de 100 lei moldovenești
Bancnote cu nominalul de 100 lei moldovenești - Sputnik Moldova
Abonare
Cel mai mare salariu declarat de angajatori pentru un loc vacant în țara noastră este de 30 de mii de lei

CHIȘINĂU, 23 mai – Sputnik. „ÎM Pentalog CHI SRL” oferă, pentru poziția de programator, un salariu maximum de 30 de mii de lei, potrivit datelor oferite de Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă, care a publicat lista a 100 cele mai bine plătite locuri de muncă vacante, înregistrate în baza de date a Agenției.

Următorul angajator în lista respectivă este ÎCS „Acvila Grup”, care declară un salariu maximum de 20 de mii de lei pentru persoana care va ocupa funcția de director financiar. 

Un director de instituție de învățământ privată poate primi la fel, 20 de mii de lei, dacă se decide să ocupe funcția de director al școlii „EDU HUB SRL”.

Angatorul „Azitech SRL” propune acelaşi salariu de 20 de mii de lei, doar că pentru poziția de manager.

Bancnote cu nominalul de 50 și 100 lei moldovenești - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Cine primește cel mai mare salariu în Moldova

Lista a 100 cele mai bine plătite locuri de muncă vacante continuă cu funcția de inginer sisteme automatizate de conducere a producției, pentru care ÎS „Moldatsa” oferă 12 600 de lei, potrivit Monitorul.fisc.md.

Câte 12 mii de lei sunt oferiți de compania SA „Electrica” pentru funcția de inginer electrician, dar și de ÎS „Centrul Republican pentru Ameliorarea și Reproducția Animalelor” din Anenii Noi, pentru un loc de muncă vacant de contabil-șef.

În Călărași e posibil să ai un salariu de 11 mii de lei. „Matcon-Motricala” SRL îi oferă pentru poziția de administrator.

Asociația Băncilor din Republica Moldova are nevoie de un consilier juridic, pe care îl va remunera cu un salariu de 11 mii de lei.

Pe pozițiile de mai jos în lista locurilor de muncă vacante se află o ofertă pentru meseria de mecanic, pentru care ÎM „Glass Container Company SA”, dar și SC „Cojocaru-Grup SRL”, oferă 6000 de lei.

De asemenea, câte 6 mii de lei se acordă pentru expeditori internaționali, diriginți de șantier, taxatori, specialiști resurse umane și alte locuri de muncă vacante oferite de agenții economici din Republica Moldova.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0