Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Natalia Gordineko patrulează străzile Capitalei în chipiu și cu baston – FOTO

© Facebook / Natalia GordienkoNatalia Gordienko
Natalia Gordienko - Sputnik Moldova
Abonare
Interpreta Natalia Gordienko a îmbrăcat uniforma de polițist. Așteptați-vă să vă oprească din trafic pe străzile din Capitală.

CHIȘINĂU, 22 mai — Sputnik. În Capitală a crescut în mod geometric numărul contravențiilor săvârșite de conducătorii auto. Toți cei care încalcă regulile de circulație rutieră sunt bărbați și fac acest lucru în mod premeditat.

Asta după ce în Chișinău s-a dus vestea că frumoasa Natalia Gordienko a abandonat cariera de cântăreață și s-a făcut polițist, patrulând străzile urbei. Acum toți bărbații își doresc să fie opriți din trafic și documentați de Natalia Gordineko, unii ar accepta să fie interogați și chiar perchiziționați de aceasta.

Sigur că este o glumă și că Natalia Gordienko nu a renunțat la cariera de cântăreață. Ea, pur și simplu, a plasat pe pagina sa de facebook două fotografii în care este îmbrăcată în uniformă de polițist.

Cu această ocazie, mai mulți internauți, admiratori ai vocii, dar și ai formelor rotunjite ale corpului ei, au întrebat ce contravenții trebuie să comită la volan ca să fie trași pe dreapta de "polițista" Natalia Gordienko.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0