Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

MAEIE - sunt oare cetățeni moldoveni printre victimele atacului din Manchester

© Sputnik / Miroslav RotariМинистерство иностранных дел и европейской интерграции Республики Молдова
Министерство иностранных дел и европейской интерграции Республики Молдова - Sputnik Moldova
Abonare
Ministerul moldovean de Externe și Ambasada Republicii Moldova la Londra sunt în contact cu autoritățile britanice pentru a clarifica dacă printre victime exploziei produse la Manchester sunt și cetățeni ai țării noastre

CHIȘINĂU, 23 mai — Sputnik. Ministerul de resort informează cetățenii moldoveni care au nevoie de asistență, persoanele care presupun ca ar fi avut rude, prieteni sau cunoștințe ce s-ar fi aflat în zonă în care a avut loc deflagrația și s-ar putea regăsi printre victime, se pot adresa Ambasadei Republicii Moldova de la Londra la numărul de urgență +447895805306 sau la numerele Centrului de Apel al MAEIE: 080090990, 022201047, de pe teritoriul Republicii Moldova, și +37322788722, dacă apelul este efectuat din străinătate.

Взрыв в Манчестере - Sputnik Moldova
Explozie puternică la Manchester. Zeci de persoane ucise şi rănite

Linia de urgență instituită de autoritățile Marii Britanii este: 01618569400.

Explozia s-a produs în seara zilei de 22 mai 2017, în apropierea stadionului din Manchester, Marea Britanie, spre sfârșitul unui concert. Autoritățile britanice au anunțat că 22 de persoane au decedat și în jut de 60 au fost rănite. Cauza prealabilă a exploziei se presupune a fi un atac sinucigaș.

Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene condamnă sângerosul și exprimă condoleanţe familiilor victimelor, dorindu-le totodată însănătoşire grabnică răniţilor şi sprijin autorităţilor britanice în lupta cu terorismul internaţional.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0