Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

L-au lovit cu sticla în cap, după care au plecat într-o direcție necunoscută

© Sputnik / Vadim PetrachiCetățean lovit de o mașină în centrul Chișinăului, pe strada Izmail
Cetățean lovit de o mașină în centrul Chișinăului, pe strada Izmail - Sputnik Moldova
Abonare
Doi tineri din raionul Ceadâr-Lunga au ajuns pe mâna oamenilor legii după ce au jefuit mai multe persoane

CHIȘINĂU, 23 mai — Sputnik. Ofițerii Inspectoratului Național de Patrulare au reținut doi tineri de 18 și 24 de ani, originari din satul Baurci, raionul Ceadâr-Lunga, după ce au jefuit mai multe persoane și au furat două taxiuri.

În dimineața zilei de 22 mai, suspecții s-au apropriat de un taxi care activa prin satul Baurci din raionul Comrat. Aceștia l-au lovit cu o sticlă în cap pe taximetristul de 29 de ani și l-au deposedat de automobilul de marca „Daewoo Nexia" cu care s-au deplasat într-o direcție necunoscută.

Un alt caz a avut loc în orașul Ceadâr-Lunga unde un alt taximetrist a alertat poliția că a fost atacat de doi tineri careu au comandat un taxi pentru a fi duși la tabăra de odihnă pentru copii din satul Cazaclia. În timpul deplasării, unul dintre pasageri l-a lovit pe șofer cu pumnul în față, l-a amenințat cu un electroșoc și au sustras din buzunarul taximetristului 580 de lei, după care l-au dat jos din mașina de marca ”Opel” și s-au îndreptat într-o direcție necunoscută.

În dimineața zilei de 23 mai, Poliția a fost alertată din nou. De această dată, o doamnă de 55 de ani a anunțat că i-au fost furată geanta în care se aflau 150 de euro și 1300 de lei, iar hoții au urcat într-o mașină de model „Opel" în direcția satului Chioselia.

La scurt timp, angajații Batalionul Sud al INP i-au reținut în satul Doina din raionul Cahul pe infractorii care se deplasau cu mașina furată.

Poliția cercetează cazul.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0