Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Concursul de fotografie "Andrei Stenin", pe ultima sută de metri

© Sputnik / Дмитрий Виноградов / Accesați arhiva multimediaВ родной школе Андрея Стенина установили его бюст
В родной школе Андрея Стенина установили его бюст - Sputnik Moldova
Abonare
A fost publicată lista scurtă a lucrărilor prezentate în 2017 la Concursul Internațional de fotografie organizat de Grupul Media "Rossia Segodnia", sub egida Comisiei naționale a Federației Ruse pentru UNESCO

CHIȘINĂU, 23 mai — Sputnik. În lista scurtă selectată de un juriu internațional au fost incluși autori di 14 țări, care vor continua lupta pentru întâietatea în concurs. Deținătorii locurilor premiante vor fi anunțați pe data de 7 august 2017. Prestigiosul premiu internațional pentru tinerii fotografi va fi înmânat în toamna anului 2017, la Moscova. Potrivit tradiției, până la sfârșitul acestui an lucrările învingătorilor vor fi expuse în Rusia și peste hotare.

© Photo : Юрий Смитюк / Зимний серфинг на Тихоокеанском побережье РоссииLucrarea concurentului Iuri Smitiuk, Rusia
Юрий Смитюк, Россия. Зимний серфинг на Тихоокеанском побережье России. - Sputnik Moldova
Lucrarea concurentului Iuri Smitiuk, Rusia

În 2017, numărul țărilor participante a sporit considerabil, fiind confirmat astfel statutul prestigioasei platforme internaționale din Rusia, unde sunt descoperite nume noi în fotografia mondială. Lista scurtă din acest an include reprezentanți de seamă din cadrul comunității fotografice din Rusia și din lume, iar în fruntea juriului se află directorul foto al revistei germane "Stern", Andreas Trump. Juriul a avut de ales din aproximativ 5000 de lucrări ale tinerilor fotografilor din 76 de țări ale lumii, în cadrul a patru nominalizări: "Știrea principală", "Sport", "Planeta mea" și "Portret. Eroii timpurilor noastre".

© Photo : Елена Янкович / Культура селфиLucrarea concurentei Elena Iankovici, Serbia
Елена Янкович, Сербия.  Культура селфи - Sputnik Moldova
Lucrarea concurentei Elena Iankovici, Serbia

Mai multe detalii despre lucrările prezentate în concurs și opiniile membrilor juriului despre acestea citiți pe ru.sputnik.md.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0