Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

"Moldova, țară ortodoxă" și "Moldova, fără homosexualitate"

© Sputnik / Rodion ProcaКолонна верующих собирается, что пойти навстречу шествию представителей ЛГБТ-сообщества
Колонна верующих собирается, что пойти навстречу шествию представителей ЛГБТ-сообщества - Sputnik Moldova
Abonare
Participanții la așa-zisul marș de solidaritate "Fără frică", care de fapt este o acțiuni în susținerea și promovarea practicilor homosexuale, s-au adunat deja în număr de câteva sute în centrul Capitalei. Ei și-au început marșul prin centrul Chișinăului.

CHIȘINĂU, 21 mai — Sputnik, Sergiu Praporșcic. Sute de polițiștii, bine înarmați și echipați, unii îmbarcați în autospeciale, oamenii legii fiind mult mai mulți decât participanții la acțiune, flanchează și protejează coloana susținătorilor practicilor sexuale amorale, care participă la așa-zisul marș "Fără frică". Vom nota că printre aceștia sunt foarte mulți străini, care nu vorbesc românește sau rusește, ci, în special, engleza.

Participanții la marșul desfrâului au fost huiduiți de câțiva de reprezentații taberei adverse, care au ieșit în apărarea valorilor tradiționale naționale și creștine. Ei au scandat: "Rușine", "Moldova, țară ortodoxă" și "Moldova, fără homosexualitate".

Printre participanții la marșul susținătorilor practicilor sexuale perverse a fost observat și activistul civic Grigore Petrenco, unul dintre criticii actualului regim de la Chișinău.

În același timp, o coloană impresionantă de creștini ortodocși s-a format în centrul Chișinăului ca să nu admită manifestarea desfrâului în Capitala Republicii Moldova. Ei cântă: "Hristos a înviat din Morți!". Poliția a instalat cordoane între cele două tabere.

Până în aceste moment, acțiunile din centrul Capitalei s-au desfășurat fără altercații majore sau violențe.

Fluxul de știri
0