Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Conflict violent în Capitală: A încercat să-l strivească cu mașina – VIDEO

© Facebook / Alina Rezanu Conflict violent pe strada Pan Halippa dintre doi șoferi
Conflict violent pe strada Pan Halippa dintre doi șoferi - Sputnik Moldova
Abonare
Este greu de crezut, dar e așa: în Chișinău, certurile dintre șoferi ajung la situații dramatice când unul îl lovește cu pumnul în față pe altul, iar acela se răzbună zdrobindu-l cu mașina pe primul, în fața a zeci de oameni, unii care filmează scena, de parcă ar fi la spectacol.

CHIȘINĂU, 21 mai — Sputnik. În data de 16 mai, în Capitală, a avut loc un conflict violent între doi șoferi, unul al unui autocar de pe linia 35, iar altul, un tânăr, care se afla la volanul unui automobil de marca Honda.

Potrivit martorului ocular Veaceslav Aftene, care a și filmat scena și a pus-o pe pagina Ialoveni — orașul soarelui de pe Facebook, conflictul violent a avut loc pe strada Pan Halippa din Capitală, în apropiere de Memorialul Eternitate.

Veaceslav Aftene scrie, făcând referire la martorii din autobuz: "Șoferul automobilului Honda a tăiat calea autobuzului de pe linia 35 și a fost la un pas să provoace un accident. La următorul semafor, șoferul autobuzului s-a dat jos și prin fereastra deschisa a mașinii l-a lovit pe cel care ia tăiat drumul. În replică, șoferul automobilului Honda l-a lovit deja cu automobilul pe cel al autobuzului de pe linia 35, când acesta se întorcea înapoi la autobuz".

O imagine video a postat pe facebook de la acest conflict Alina Rezanu. Ea scrie că bătaia dintre cei doi șoferi a avut loc în data de 16 mai, la ora 18:45.

"Urcându-ne cu autocarul ATB pe str. Pan Halippa, trecusem deja de "Memorial", un tânăr cu Honda i-a întretăiat drumul brusc. Peste câțiva metri au oprit la semafor ambii. Șoferul de la ATB a coborât, s-a dus la el și, cum era geamul deschis, i-a tras vreo câteva palme peste obraz. Strigând la el, șoferul autobuzului, voind să se întoarcă înapoi la autocar, trecuse prin fața Hondei respective. În acel moment, tânărul (șoferul de la volanul Hondei) a accelerat și l-a lovit pe șoferul de la ATB, doborându-l pe asfalt…", relatează Alina Rezanu.

Nu cunoaștem care este finalitatea acestei scene dramatice. Din imaginile de pe facebook, putem constata că la fața locului au venit ofițerii Inspectoratului Național de Patrulare din cadrul Inspectoratului General de Poliției. Aceștia deocamdată nu au anunțat de măsuri au întreprins în privința celor doi șoferi.

Reporterii Sputnik Moldova vor urmări în continuare acest caz și vor reveni cu noi detalii.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0