Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Polițiștii nu au iertat-o pe Dianna Rotaru. Vezi ce i-au făcut – VIDEO

© Facebook / Dianna Rotaru Dianna Rotaru
Dianna Rotaru - Sputnik Moldova
Abonare
Nici legea, nici polițiștii nu au iertat-o pe Dianna Rotaru. Interpreta a fost pedepsită pentru că acum două luni și ceva a parcat neregulamentar automobilul pe strada Vlaicu Pârcălab, în fața Universității Libere Internaționale din Moldova.

CHIȘINĂU, 20 mai — Sputnik. Interpreta moldoveană Dianna Rotaru anunță cu multă satisfacție pe pagina ei de facebook că cetățeanul Alexei Dimitrov, care a agresat-o acum câteva luni pentru că, încă la începutul acestei primăveri, ea și-a parcat neregulamentar automobilul pe strada Vlaicu Pârcălab din Capitală, a fost amendat de polițiști pentru această faptă deplorabilă.

02/03/2017 am fost atacată fizic si verbal in strada de catre Alexei Dimitrov in prezenta sergentului Dorin Railean care nu a luat nici o atitudine! Pentru parcarea neregulamentara a masinii NIMENI nu are dreptul sa provoace o situatie cu sechele! RUȘINE! ESTE PERICOL PUBLIC Alexei Dimitrov!

Posted by Dianna Rotaru on 2 Martie 2017

"Plângerea mea cu privind acțiunile ilegale ale cetățeanului Alexei Dimitrov a fost examinată! Astfel, a fost întocmit proces-verbal contravențional, fiindu-i aplicată sancțiunea administrativă cu AMENDĂ!", anunță cu multă satisfacție interpreta.

Rotaru însă precizează vă polițiștii nu au iertat-o nici pe ea pentru că a parcat neregulamentar.

"Multă lume mă întreabă cu ce s-a soldat cazul! Eu am plătit amenda pentru parcarea neregulamentară, a doua zi după incident! Mulți m-au judecat pe mine, alții pe activistul public, dar LEGEA nu iartă pe nimeni!", a scris Dianna Rotaru.

Amintim că la începutul lunii martie ea a postat pe pagina sa de facebook un filmuleț în care își arată laba mâinii traumatizată, dar și pe autorul acestei fapte, care s-a dovedit a fi Alexei Dimitrov. Acesta este un fel de activist civic care luptă, așa cum înțelege el să o facă, cu șoferii care nu respectă regulile circulației rutiere, de multe ori, el însuși depășind cadrul legal.

"Pentru parcarea neregulamentară a mașinii mele NIMENI nu are dreptul să provoace o situație cu sechele!", scria Diana Rotaru pe facebook.

Diana Rotaru - Sputnik Moldova
Societate
+ 18 Dansul pe ziar și destrăbălare în doi cu Dianna Rotaru și Dani Oțil – VIDEO

Mai mult, interpreta afirma că a fost agresată fizic și verbal de către Alexei Dimitrov în prezența unui sergent de poliție, pe nume Dorin Răilean, care nu a luat nici-o atitudine, ci doar a îndemnat-o să depună o plângere la sector. Diana Rotaru a anunțat atunci că nu poate lăsa nepedepsită fapta lui Dimitrov, despre care spune că este un pericol public. Din înregistrarea video putem constat cel puțin că Dimitrov nu s-a purtat defel cavalerește. Zeci de internauți au luat atitudine față de acest caz, menționând că Dimitrov este un needucat, odată ce și-au permis să se comporte astfel cu o doamnă și cu o vedetă de estradă.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0